Navigation and service

Issue 3, September 2011, main topic "e-commerce"

EDITORIAL

N. Ruf
Internethandel mit Lebensmitteln

GENERELLE ASPEKTE

A. Baumgartner and S. Gautsch
Hygienic-microbiological quality of tattoo- and permanent make-up colours

M. Dogan
Rheological behaviour and physicochemical properties of Kefir with honey

M.F. Ramadan, H.T.M. Hefnawy and A.M. Gomaa
Bioactive lipids and fatty acids profile of Cistanche phelypaea

B. Ergönül
Survival characteristics of Salmonella Thyphimurium and Escherichia coli 0157:H7 in minimally processed lettuce during storage at different temperatures

M. Pilavtepe-Çelik, S. Buzrul, H. Alpas, A. Largeteau and G. Demazeau
Multi-pulsed high hydrostatic pressure treatment for inactivation and injury of Escherichia coli.

D. Cai and Y.-K. Rui
Determination of rare earth elements in Camellia oleifera seeds from rare-earth elements mining area in southern Jiangxi, China by ICP-MS

H. Yalcin
Antioxidative effects of some phenolic compounds and carotenoids on refined hazelnut oil

N. Wettstein
Unshakable loyalty in the food sector – sustainable customer retention: Empirical study of organic food consumers in Germany

A. Fallah
Seasonal bioaccumulation of toxic trace elements in economically important fish species from the Caspian Sea using GFAAS

LEITTHEMA: INTERNETHANDEL

B. Büchter, C. Kuhr, G. Schreiber
Pilotprojekt zur amtlichen Kontrolle des Handels mit Lebensmitteln im Internet

S. Mecchia
Meeresfrüchte per Mausklick: Lebensmittelhandel im Internet

Löbell-Behrends et al.
Kontrolle des Internethandels mit Lebensmitteln – Abgrenzung bei Borderline-Produkten und Ansätze für effektive Kontrollstrategien

A. Krewinkel, B. Tolg, J. Fritsche
Online-Lebensmittelhandel und Strategien zur Kontrolle des virtuellen Lebensmittelmarktes

AMTLICHE MITTEILUNGEN

Aus dem Bereich Lebensmittel

Aus dem Bereich Pflanzenschutzmittel

VERANSTALTUNGSHINWEISE

RÜCKSCHAU / VORSCHAU

Mit zwei Klicks zu mehr Sicherheit. Erst nach Aktivierung des Schiebereglers wird das Element aktiviert. Datenschutzrechtlicher Hinweis: Durch Betätigen dieses externen Links verlassen Sie die Webseiten des BVL. Auf den Inhalt der nachfolgenden Website haben wir keinen Einfluss, insb. nicht auf den Schutz Ihrer personenbezogenen Daten. Weitere Informationen entnehmen Sie bitte unserer Datenschutzerklärung, die Sie hier finden können.


© 2018 Federal Office of Consumer Protection and Food Safety